Bussruter for Oslo og Akershus inkludert Asker, Bærum og Romerike

Ruter for buss for Oslo og Akershus - lenke til bussruter, busstider og rutetabeller for buss.
ibuss.net
Buss på Romerike...
 Buss for:     Asker     Bærum     Romerike   
.
Akershus
Asker
Bærum
Oslo
Romerike
Norge
.
Buss Oslo
.

Ruter for buss i Akershus

Akershus omgir Oslo og mange av bussene i Akershus har gjerne Oslo som start- eller endestasjon. Men det går selvsagt også en rekke busser internt i Akershus, Asker i vest, Aurskog-Høland i øst, Vestby i sør, Eidsvoll i nord.
.

Valdresekspressen

"Valdresekspressen kjører hver dag, hele året. Bussene går direkte mellom Oslo Bussterminal og 3 forskjellige stasjoner i Valdres-området." Av nor-way.no.
.

Ekspressbusser Brakar

Klikk på Ekspressbuss - Langruter for å finne rutetider for buss mellom Drammen og Hønefoss, mellom Hønefoss og Oslo og mellom Kongsberg og Geilo.

Flere bussruter for Oslo...

.

Buss på Romerike

Ser du etter bussruter for Romerike så finner du rutetider for buss her.
.

Bussruter Bærum

ebuss.no gir oss lenker til en rekke busser og busselskap som kjører i, til, fra og gjennom Bærum.
.

Buss Drammen - Asker

Buss rute 71 kjører mellom Drammen og Asker, men det er flere alternativer, så her anbefales det å bruker søkefunksjonen hos brakar.no.
.

Rutetabeller Vy express

Vy Express kjører flere strekninger, for eksempel mellom Notodden og Oslo, mellom Hvaler og Oslo og mellom Ålesund og Bergen. Du finner ikke rutetabeller, men må bruke reiseplanleggeren for å se når bussen går.

 • Flere bussruter for Akershus
 • . .

  Buss Drammen - Asker

  Buss rute 71 kjører mellom Drammen og Asker, men det er flere alternativer, så her anbefales det å bruker søkefunksjonen hos brakar.no.
  . .

  Haukeliekspressen

  Haukeliekspressen kjører strekningen Oslo - Drammen - Kongsberg - Åmot - Haugesund/Bergen. Bussen stopper bl.a. i Asker, Drammen, Kongsberg, Haukeli, Odda og Åsane. (Rutetabell midt på siden, NW180.)

 • Besøk også: Buss Asker
 • .

  Buss Oslo Fornebu

  Skal du med buss fra områder i Oslo til Fornebu kan du ta rute flere ruter, avhengig av hvor i Oslo du reiser fra. Konferer gjerne med linjekart - som du finner lenke til under rutetabeller for ordinære busser.
  .

  Buss i Bærum

  Fra ruter.no kan du laste ned bussruter for Bærum i pdf-format. Fila inneholder også et greit linjekart. Ruter planlegger, samordner, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.
  .

  Kongsberg - Drammen - Oslo

  Rutetider for Helseekspressen som kjører strekningen Kongsberg - Drammen - Oslo. Returtabell. Endeholdeplasser er hhv. Kongsberg sykehus og Ullevål sykehus, kjører via Radiumhospitalet og Riskhospitalet med flere.
  .

  Buss på Romerike

  Rutetabeller og linjekart for buss i Akershus. Last ned rutetabeller og linjekart i PDF fra ruter.no. Klikk deg inn på "Buss på Romerike" for å laste ned rutetabeller.
  .

  Bybuss Drammen

  I tillegg til bybussruter for Drammen finner du også andre bussruter for Drammen på domenet bybyss.com.
  .

  Om tjenesten - Om personvern
  Nord-Troms Web © 1999-2024