Skal du reise med ferge?
Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Prøv rutetid.com. Her finner du busstider og rutetider for båt og tog.
.

Rutetider for buss som kjører strekningen Oslo - Hamar, altså mellom Oslo og deler av Innlandet

ibuss.net
Hvor vil du reise med buss?
bergen oslo      buss oslo gøteborg           oslo - hamar      buss oslo kristiansand      flere bussruter for Oslo 
.

Buss Oslo Hamar

Raskest og enkelste måte å reise med buss mellom Oslo og Hamar er å ta enten Vy-bussen som går til Måløy, eller den som går til Elverum, eller Nor-way sin buss som går til Trysil. Ingen av disse bussene går helt til Hamar sentrum, så her må du nok gjøre litt "research" for å finne ut hvor du må gå av og hvilken rute du kan ta videre inn til Hamar sentrum.

Tar en for eksempel bussen mot Måløy kan en alternativt gå av i Åkerkrysset E6, gå noen få hundre meter til Midtstranda og så ta rute B21 mot Hamar vest herfra. Eller om en tar bussen mot Trysil kan en gå av på Taigaen, deretter gå til Ånestadvegen like i nærheten, og derfra ta rute 105 til Hamar.

Lenger ned på sida finner du mer informasjon dersom du skal reise til Innlandet..

Reise Innlandet

Uansett hva målet med en reise til Innlandet er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Innlandet nå og hvordan er været i Innlandet nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan webstedene under være av interesse dersom du skal reise til Innlandet:

- Trafikkinfo i kart
Karttjeneste fra Statens vegvesen med trafikkmeldinger og ruteplanlegger. Se vegmeldinger, bomstasjoner, vegkameraer, vær- og føremeldinger, trafikkflyt og ferger.
- Oslo Lufthavn
Oslo Lufthavn AS (OSL) eier og driver Norges hovedflyplass, Oslo Lufthavn, på Gardermoen. OSLs mål er at Oslo Lufthavn skal være en sikker og effektiv flyplass. - I flg. osl.no.

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023