Skal du reise med ferge?
Skal du reise med buss, ferge, hurtigbåt, tog eller andre transportmidler og trenger bussruter, fergeruter, rutetider for båt eller togtabeller? Prøv rutetid.com. Her finner du busstider og rutetider for båt og tog.
.

Rutetider for buss som kjører strekningen Oslo - Kristiansand, altså mellom Oslo og Sørlandet

ibuss.net
Hvor vil du reise med buss?
bergen oslo      buss oslo gøteborg           oslo - hamar      buss oslo kristiansand      flere bussruter for Oslo 
.

Buss Oslo Kristiansand

Lavprisekspressen er ett av flere selskaper som kjører strekningen Oslo - Kristiansand. Lavprisekspressen reklamerer blandt annet med at selskapet ikke har bussbytte mellom Oslo og Stavanger, "slik at du kan slappe av på samme sete hele veien mellom Oslo og Stavanger". Her finner du bussruter fra Lavprisekspressen.

Konkurrenten melder: Konkurrenten knytter Oslo og Kristiansand sammen med hyppige avganger. Noen avganger kjører videre til Flekkefjord og Stavanger slik at hele Sør-Vestlandet er tilgjengelig med buss. Sjekk ut Konkurrenten sine ruter mellom Oslo og Kristiansand - benytt søkefeltene.

I tillegg kjører Vy express mellom Oslo og Kristiansand. Bussen stopper 22 steder underveis. Holdeplassene finner du ved å klikke på 22 holdeplasser. Det går også tog mellom Oslo og Kristiansand, men et søk viser at ft. er det raskere å ta buss. Kanskje er Vy express ditt alternativ?. Benytt søkefeltene for å finne rutetider og altenativer.

Lenger ned på sida finner du mer informasjon dersom du skal reise til Sørlandet..

Reise Sørlandet

Uansett hva målet med en reise til Sørlandet er kan det kanskje være lurt å være litt forberedt. Trenger du f.eks. overnatting på turen? Eller er det spesielle severdigheter du ikke vil gå glipp av? Hvordan ser det ut i Sørlandet nå og hvordan er været i Sørlandet nå? Lenkene i spørsmålene gir i allefall delvis svar...

I tillegg kan webstedene under være av interesse dersom du skal reise til Sørlandet:

- Reise til Kristiansand
Skal du reise til Kristiansand som turist kan jo turistinformasjon være lurt å konsultere. Du har kanskje behov for rutetider, oversikt over overnattingsmuligheter eller informasjon om flytider. Du trenger kanskje også å få kontakt med en turarrangør eller en guide.
- Reise til Arendal
Skal du reise til Arendal trenger du kanskje rutetider, oversikt over overnattingsmuligheter eller informasjon om flytider. Du trenger kanskje også å få kontakt med et reisebyrå, en turarrangør eller en guide. Og er en turist kan jo turistinformasjon være lurt å konsultere.
- Rutetider for Agder
- Overnatting på Sørlandet
- Turistinformasjon for Sørlandet
- Fly til Sørlandet
- Reisebyrå på Sørlandet
- Trafikkinfo i kart

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2023